Hyvää Joulua!

Jouluaatto. Paljon monenlaisia muistoja ja tunteita liittyy jokaisella tähän vuodenaikaan. Niin negatiivisia kuin positiivisia. Yksinäisyyttä, ahdistusta, pelkoa, takaumia. Iloa, onnellisuutta, kiitollisuutta, rakkautta ja niin edelleen.

Mutta joka joulu on onneksi taas mahdollisuus luoda uusia muistoja. Jos vanhat joulu muistot on negatiivisia, voit luoda joka joulu uusia, positiivisia. Olen nyt aikuisiällä luonut itselleni uusia joulumuistoja, onnellisia sellaisia. Muistoja pystyy luomaan jos on aikaa hiljentyä hetkeen. Olla kiitollinen. Seurata hetki omaa jouluaan kuin sivusta, tarkkailijana.

Toivon että kun pysähdyt ja tarkkailet jouluasi, pystyisit huomaamaan rauhan ja kiitollisuuden. Hyvän mielen. Päihteettömän joulun kaikille, lapsille ja aikuisille. Ympärilläsi olisi rakastavia, sinua ja toisia arvostavia ihmisiä. Joilla olisi aikaa sinulle ja rakkailleen. Huomaisit että sinä saat olla heidän seurassaan juuri sellainen kuin sinä olet.

Huomaisit itsessäsi rauhan. Helpotuksen tunteen siitä että kaikki on nyt hyvin, tässä hetkessä. Nauraisit ja iloitsisit tästä päivästä. Saisit vatsasi täyteen tänään, saisit herkutella. Näkisit myös rakkaittesi kasvoilla naurun ja ilon.

Kiitos tästä joulusta, näistä tuoksuista ja tunteista mitä tämä päivä pitää tänään sisällään, sillä ne huokuu rakkautta, kaikkia rakkaitani ja minua itseäni kohtaan.

Kiitos, hyvää ja rauhallista joulua.

2412-2018-042784466884405059119

24.12.2018 Jonna

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: