Outo

Todella outo olo ollut koko päivän. Kävin tänään hoitajalla ja vastailin disso kyselyyn. Siinä kysyttiin miten paljon oireita on päivässä. Tajusin miten paljon tätä dissosiaatiota oikein onkaan. Välillä tuntuu että raajat on jonkun muun. Peilikuva on todella outo. Ajantaju katoilee. Saan kipukohtauksia. Hoitaja sanoi että saattaisi jopa olla hyvä mennä päiväryhmään missä voisi keskustella hoitajien kanssa. Tuntuu hullulta..

Kaiken avun saaminen ennen terapian säännöllistä alkua voisi kyllä olla hyvä juttu. Mutta kyllä mä elelen näiden oireitteni kanssa. Ainut että takaumat ja muistikuvat saa mut todella herkille. Itkettää paljon. Ja kun se itkeminen sattuu, niin hajottavaa.

Jumalauta mä haluaisin jotain selkeyttä tähän mun elämään.

IMG_20180706_141822

 

 

 

 

Saatanasta sikisi heiköt ja löi päätään seinään, Murtuneena luodusta kylkiluusta. Ilman Eevaako ei olis meitä, pipipäitä?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: